Geef groen, geef een BloomsBox!

Naar wens te personaliseren

Met een BloomsBox van Blooms out of the Box geef je niet alleen een origineel en duurzaam cadeau, je geeft er ook een gezond cadeau mee, én je kunt de BloomsBox naar wens personaliseren.

De BloomsBox is een wijnkistje dat in plaats van met wijn, gevuld is met luchtzuiverende planten. Het kistje is zowel de verzendverpakking, als ook de waterdichte plantenpot. Er wordt dus geen onnodig verpakkingsmateriaal gebruikt voor het versturen van de planten. Na ontvangen schuif je het deksel van de kist, haalt de planten er uit, vult de kist met water en hangt de planten terug in het deksel. De planten geven zichzelf vervolgens water, door middel van een touwtje dat onder uit de plantenpotjes steekt.

 

De planten in de BloomsBox zuiveren de lucht van schadelijke stoffen en zetten CO2 om in zuurstof. Daarnaast is wetenschappelijk bewezen dat planten rustgevend werken, en een positief effect hebben op de gemoedstoestand en het concentratievermogen. Hierdoor, en doordat de planten door het slimme watergeefsysteem vrijwel geen zorg nodig hebben, is de BloomsBox een ideaal cadeau voor zowel thuis als op de (thuis)werkplek!

 

Op de BloomsBox kan jouw bedrijfslogo gegraveerd worden. Ook kunnen we elke gewenste boodschap (zoals ‘Bedankt’ of ‘Gefeliciteerd)  voor je op de BloomsBox graveren. We sturen daarnaast altijd een kaart mee met jouw persoonlijke tekst voor de ontvanger.  Een groen, gezond en origineel cadeau voor op kantoor,  in de huiskamer, of juist voor op de thuiswerkplek!

Bloomsbox Bloomsbox
2021_04_29 LRetel Addenda_257 2021_04_29 LRetel Addenda_257
Luchtzuiverende varens Luchtzuiverende varens
Bloomsbox2 Bloomsbox2